Social

Un susținător al Partidului Renaștere, condamnat închisoare. Ce infracțiune a comis

Un susținător al Partidului „Renaștere”, considerat drept formațiune satelit a fostului Partid „ȘOR”, a fost condamnat la patru ani de închisoare, dintre care doi ani cu executarea pedepsei în penitenciar și doi ani cu suspendarea executării pedepsei, după ce a amenințat și atacat polițiștii din Bălți.

Potrivit materialelor cauzei, totul s-a produs pe 4 august, când inculpatul se afla în preajma unui cort al Partidului „Renaștere”, înstalat în Piața Vasile Alecsandri din Bălți, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

La un moment dat, bărbatul s-a apropiat de un grup de polițiști care au venit la fața locului pentru a documenta un caz de publicitate politică ilegală și i-a amenințat cu deteriorarea automobilului de serviciu.

La cerințele oamenilor legii, inculpatul a opus rezistență și a lovit automobilul, iar ulterior a sărit la bătaie la un polițist și i-a deteriorat uniforma. În rezultat, inspectorul s-a ales cu piciorul fracturat. Fiind audiat, bărbatul și-a recunoscut integral vina.

Sentinţa poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bălţi în termen de 15 zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *