Eveniment

Un tânăr a fost prins de un câine cu țigări de contrabandă la frontieră cu România

În data de 24 martie a.c., în jurul orei 13.00 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în România, conducând un autoturism marca Mazda, Viorel C., în vârstă de 24 ani, cu dublă cetăţenie româno-moldovenească.

Pe timpul controlului, câinele poliţist Omu, specializat în detectarea tutunului, a simţit prezenţa mirosului specific semnalând acest fapt poliţistului de frontieră.

Echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, în urma căruia au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat în rezervorul autoturismului, 6.400 de ţigarete marca Ashima de provenienţă Duty free.

Țigărie, în valoare de 3.840 lei românești, şi a autoturismului în valoare de 13.000 lei românești au fost confiscate, iar Viorel C. a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei românești. 

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *