Ultima oră

Un tânăr a reținut în flagrant un bărbat, care a atacat o femeie

În dimineaţa zilei de marți, 7 august, poliţia a fost alertată de un cetățean, care a comunicat despre comiterea unui jaf într-un parc din sectorul Botanica al capitalei. Victima s-a dovedit a fi o doamnă, în vârstă de 33 ani.

Un echipaj de poliţişti s-a deplasat imediat la fața locului, pentru a reţine și a documenta agresorul. Ajunse la faţa locului, forţele de ordine au stabilit că făptaşul a fost reţinut imediat, după ce a deposedat victima de geantă, de către un tânăr sportiv, care alerga prin parc. S-a stabilit că atacatorul este un bărbat, în vârstă de 43 ani, originar din raionul Edineţ.

Bănuitul a fost încătuşat şi escortat la Comisariatul de Poliție Botanica, pentru documentare, conform procedurii penale. Fiind audiat în cadrul acţiunilor de urmărire penală, acesta și-a recunoscut fapta. Motivul invocat a fost faptul că ar fi avut nevoie de bani, pentru a se deplasa spre domiciliu.

Dacă va fi recunoscut vinovat în instanţa de judecată, bărbatul riscă pedeapsă cu închisoare de la 3 până la 6 ani, cu sau fără amendă de la 10 mii, la 20 de mii de lei.

Ministerul de Interne salută și apreciază gestul tânărului, care a reacționat promt și rapid, pentru a reține un infractor. Această acțiune este o confirmare în plus că în societate există oameni, care pun ordinea și legea mai presus de intersele personale.

via MAI

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *