Justiție

Un tânăr de 21 de ani își va petrece următorii 8 ani după gratii: A comis un act de tâlhărie, amenințând victima cu arma și electroșocul

Procurorii din cadrul Procuraturii mun. Chișinău, au obținut o sentință de condamnare în privința unui tânăr în vârstă de 21 de ani acuzat de tâlhărie.

Astfel, potrivit învinuirii înaintate, la 22 august 2020 aproximativ la ora 13:20, inculpatul, acţionând împreună şi prin înţelegere prealabilă cu alte 3 persoane, aflându-se pe str. Nicolae Sulac, din Chişinău, urmărind scopul sustragerii bunurilor altei persoane, în timp ce un bărbat se afla lângă automobilul său, parcat în faţa casei, au săvârşit un atac asupra acestuia, realizat prin ameninţarea victimei cu aplicarea armei, prin efectuarea a două împuşcături în aer, iar unul din inculpați l-a electrocutat cu un electroşoc și ca urmare, victima a căzut la pământ, scrie Jurnal.md.

Ulterior, făptuitorii au pătruns în automobil, de unde au sustras bani în sumă de 17 000 lei.

Pe caz, la 15 iunie 2023, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani a pronunțat sentința. Inculpatului de 21 de ani, i-a fost stabilită pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 8 ani, cu executare în penitenciar de tip semiînchis. Acesta a pledat nevinovat.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Ceilalți trei inculpați au fost condamnați anterior, prin sentința Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani din 02 februarie 2021, la câte 3 ani și jumătate de închisoare și respectiv 4 ani și jumătate de închisoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *