Social

Un tânăr din Fălești – reținut pentru 72 de ore: Ar fi jefuit două persoane în plină stradă. Ce pedeapsă riscă

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Fălești, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de comiterea a două furturi.

Potrivit Poliției, primul caz s-a întâmplat pe 9 ianuarie. O femeie de 69 de ani a alertat oamenii legii pe faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din oraș, o persoană necunoscută, în mod deschis i-a sustras geanta în care se aflau bunuri personale, acte și bani în sumă de 3500 de lei, potrivit TV8.

Un alt caz a fost înregistrat pe  27 ianuarie, când o altă femeie de 57 de ani a fost deposedată de geanta în care avea bunuri personale și bani.  

La scurt timp, polițiștii din Fălești au reținut un tânăr, judecat anterior pentru infracțiuni similare, suspect în ambele cazuri.

Astfel, au fost pornite dosare penale, iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vina, comunicând polițiștilor unde se află o parte din bunuri, care urmează a fi restituite victimelor.  

Pentru comiterea infracțiunii de jaf persoana vinovată se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani, cu/sau fără amendă de la 42 500 până la 67 500 de lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *