Justiție

Un tânăr își va petrece următorii 9 ani după gratii: Și-a agresat bunica, determinând-o să recurgă la suicid

Un tânăr de 29 de ani, originar din raionul Edineț, a fost condamnat la închisoare pe un termen de 9 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis, fiind învinuit că și-ar fi agresat fizic bunica, aplicându-i mai multe lovituri, determinând-o astfel să recurgă la suicid, transmite TV8.

În cadrul urmăririi penale, la 12 octombrie 2022, aproximativ la ora 18:00, inculpatul, fiind în stare de ebrietate alcoolică, la domiciliul comun cu bunica acestuia, în urma unui conflict, i-a aplicat femeii multiple lovituri cu pumnii și picioarele, provocându-i fracturi ale oaselor și alte vătămări, care conform raportului de expertiză judiciară au fost apreciate drept vătămări corporale medii.

În consecință, din motive de anxietate, victima a încercat să se sinucidă prin strangulare, dаr, din anumite motive intenția nu i-a reușit.

Arestul preventiv în privința inculpatului, a fost menținută de către instanța de judecată, până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare.

Potrivit Procuraturii, tânărul a pledat nevinovat.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile de la data pronunțării sentinței motivate, la Curtea de Apel Bălți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *