Lumea

Un tată și-a lăsat fiica de 10 ani în munți pentru a “deveni independentă”. Cum a decurs totul

Tatăl a fost indignat pentru că alți turiști au chemat poliția.

În Polonia, în timp ce escalada un munte, un tată și-a lăsat fiica de 10 ani în urmă și i-a ordonat să coboare, să găsească un mijloc de transport și să ajungă singură acasă. Când a fost demascat de poliție, bărbatul a spus că a făcut acest lucru “pentru ca copilul său să fie independent”.

Fata, care se deplasa pe o potecă în munți, a fost observată de un ghid al unui grup de drumeții. Ea a întâmpinat dificultăți în a răspunde la o întrebare despre numele ei și locul unde locuia. De asemenea, nu știa unde se află tatăl ei și nu avea cum să îl contacteze. Poliția a fost chemată la fața locului și a reușit să obțină câteva informații de la fetița de 10 ani.

“Marți, familia a mers la Polonina Wetlinska din Bieszczady. În vârf, fetița de 10 ani s-a simțit prea obosită pentru a continua pe traseul roșu. Ea a vrut să se întoarcă la cămin. Tatăl ei a instruit-o atunci să coboare singură din vârf și apoi să găsească transport până la Vetlinska. A mers mai departe pe cont propriu”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Leska, Katarzyna Fechner.

Poliția a aflat că tânăra era din Varșovia și călătorise în munți cu o zi înainte împreună cu tatăl și frații ei mai mici. Fetița de 10 ani a fost dusă la Wetlina, tatăl și frații au fost coborâți din munți, iar mama a fost informată de tot ce s-a întâmplat. Bărbatul chiar i-a purtat pică ghidului pentru că a anunțat poliția.

Se pare că tatăl fetiței de 10 ani nu vede nimic greșit în comportamentul său și crede că fiica sa ar trebui să fie independentă.

“El a explicat că fiica lui este foarte independentă. În Varșovia, unde locuiesc, ea se întoarce singură de la școală”, a adăugat Fechner.

Cazul tatălui și situația familială vor fi tratate acum de tribunalul de familie din Polonia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *