Externe

Un tată și-a luat fetița ostatică și a aruncat cocktailuri Molotov pe întreaga pistă din Hamburg – VIDEO

Activitatea aeroportului din Hamburg rămâne oprită din cauza bărbatului care și-a luat ostatică propria fiică, poliția continuă negocierile cu acesta.

Negocierile cu bărbatul au durat toată noaptea și au continuat și în timpul zilei. În jurul orei 10 dimineața, poliția a raportat că situația rămâne neschimbată. În jurul orei 11.00, aceștia au adăugat că bărbatul avea o armă de foc și posibil explozibili. Prioritatea principală a poliției rămâne siguranța copilului.

De asemenea, s-a raportat că bărbatul are 35 de ani și că se vorbește în limba turcă. În plus, s-a aflat că mama fetei a raportat anterior la poliție posibila răpire a acesteia.

Reamintim, operațiunea este în desfășurare încă de sâmbătă seara. Bărbatul a intrat cu mașina pe pistă și a declarat ostatic un copil de 4 ani – propria fiică, pe care vrea să o ducă în Turcia, iar soția sa nu a fost de acord cu acest lucru.

De atunci, pasagerii din avioane au fost evacuați, operațiunile de pe aeroport au fost oprite, la fel și zborurile feroviare către acesta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *