Externe

Un turn de 711 metri și o pârtie pentru schi de interior va fi construită în Dubai

În noul complex se va regăsi cel mai înalt turn rezidențial din lume de 711 metri și cea mai mare punte de observație de 360 de grade. 

La o înălțime de 675 metri va fi construit un restaurant, care de fapt are toate șansele să câștige titlul de local la o înălțime mare. Un havuz de 420 de metri va bucura vizitatorii cu show. La fel, aici va fi construită ce mai lungă pârtie de interior, cu o lungime de peste un kilometru și înaltă de 180 metri. 

Pasionații schiului din Dubai ar trebui să se bucure enorm, pentru ocazia de a schia anul împrejur, mai ales că temperaturile vara în zonă ajung la 45 de grade Celsius.

Vizitatorii și rezidenții la fel vor putea să se răcorească în laguna Crystal, care de fapt va reprezenta un aqua park care va include un port și trei sute metri de plajă cu nisip.

Mall-ul Maydan One va număra peste 650 de magazine.

Capacitatea noului complex va oferi divertisment și servicii pentru 78 mii 300 de rezidenți, care la fel se vor bucura de un teren sportiv de interior care măsoară 25 mii de metri pătrați și o capacitate de opt mii de locuri.

Prețul estimativ a noului complex este în jur de nouă bilioane de dolari iar acesta este programat pentru finalizare în anul 2020 când Emiratele Arabe Unite vor găzdui Expoziția Mondială.

Sursa: CNN.com 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *