Social

Un ucrainean, prins la vamă cu un permis de conducere falsificat. Oamenii cercetează cazul

Un cetățean al Ucrainei a fost prins la punctul de trecere a frontierei Tudora cu un permis de conducere falsificat. Totul s-a întâmplat joi, 10 august curent, informează Poliția de Frontieră.

După ce i-a fost ridicat permisul de conducere de poliție, un cetățean ucrainean și-a perfectat ilegal un alt permis în baza căruia se legitima ca șofer.

Străinul s-a prezentat ieri, 10 august 2023, pe sensul de intrare în Republica Moldova, la volanul unui autoturism. În timpul verificării documentelor, polițiștii de frontieră au avut bănuieli privind veridicitatea permisului de conducere, care ar fi eliberat de către autoritățile de competență din Ucraina.

Ca urmare a cercetărilor amănunțite, cu ajutorul tehnicii speciale, a fost confirmată prezența indicilor de falsificare”, anunță IGPF, potrivit Realitatea.md.

La audiere, cetățeanul ucrainean a recunoscut că permisul original i-a fost ridicat de poliție, fapt ce l-a motivat să-și perfecteze ilegal un alt document.

În continuare, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale EST cercetează cazul sub aspectul de comitere a infracțiunii privind deținerea și folosirea actelor oficiale false. Persoana a fost înlăturată de la conducerea autoturismului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *