Social

Un ucrainean, reținut de oamenii legii: I-a propus unui ofițer cu statut special mită de 600 de dolari, pentru a ajuta 6 cetățeni armeni să ajungă în R. Moldova

Un cetățean al Ucrainei i-a propus unui ofițer cu statut special mită de 600 de dolari, pentru ca șase cetățeni ai Armeniei să tranziteze frontiera Republicii Moldova prin Aeroportul Internațional Chișinău. Ulterior, în baza denunțului ofițerului, oamenii legii au reținut în flagrant ucraineanul, transmite Deschide.md.

Potrivit informațiilor oferite de denunțător, ucraineanul ar fi promis ofițerului câte 100 de dolari pentru fiecare cetățean străin, intrat în Republica Moldova. Destinația finală a grupului de străini era una din țările europene.

Menționăm, că în această dimineață, pe Aeroportul Chișinău a fost reținut în flagrant cetățeanul Ucrainei, în vârstă de 54 de ani, în timpul transmiterii banilor. De asemenea, cele șase persoane care urmau să intre în Republica Moldova au primit interdicție, iar ulterior urmează să se întoarcă în țara lor de origine.

Tentativa de mituire a unui ofițer cu statut special a fost documentată de către ofițerii CNA și procurorii Procuraturii Anticorupție, în comun cu Serviciul de Informații și Securitate și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *