Politică

UNIREA. Vicepreședintele senatului român propune ca un senator de la București să poată fi și deputat în R. Moldova, și invers

Parlamentar pe ambele maluri ale Prutului. Astăzi am propus o temă de reflecție pentru momentul unei revizuiri constituționale în România sau Republica Moldova – alegerea ca deputat sau senator în România să nu fie incompatibilă cu alegerea ca deputat în Parlamentul Republicii Moldova și, evident, viceversa!

Un dialog constructiv româno-român derulat chiar în Țara Românească, între senatori de la București și frații omologi de peste Prut.

Delegați ai comisiilor juridice din Senatul României și din Republica Moldova au dezbătut, la Pitești, aspecte legate de justiție, ca serviciu public eficient și predictibil pentru mediul de afaceri, de reforma justiției, dar și, foarte important, despre educația juridică în școli. Poate și pentru un viitor nu foarte îndepărtat, parlamentarii au discutat și despre compatibilizarea profesiilor juridice din România și Republica Moldova, a scris pe pagina sa de Facebook, vicepreședintele senatului român, Robert Cazanciuc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Ci sî cauti fasșiștii români în patria noastrî pobedistî??? Noi di la Traian șî Decebal, mă scuzați m-a luat gura pi dinainti, noi di la ribentrop-molotov știm cî românii sunt fasșiști șî o luptat ca sî ni cucereascî șî sî ni iei di la sînu iubitor al maicii noastri razzia, șî numai stalin șî paporul rus „libertati” ni-o adus. Noi di când ni știm ni apărăm calicia șî prostia, sî nu cumva sî vinî cineva sî ni luminezi vrolecuță. Noi suntim mai neutri decât neutrinii șî mai independenți dicît independența șî nouî nu ni spuni nimeni (cu excepția rușîlor bineînțeles) ci șî cum sî facim. Dacî o zîs rusu cî biserica mamii lui îi șî biserica mea apoi atunci sî stii cî numaidicît așai. Șî dacî o zîs rusu cî ne-o „eliberat” apoi cum sî nu șii așa? Rusu di cînd sî știi el o fost frati cu maldaivanu: el o zîs șî maldaivanu o făcut, el o luat șî moldoivanul o tăcut, el o omorît șî moldoivanul l-o pupat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *