Social

Unité a înregistrat cea mai bună evoluţie pe piaţa telefoniei mobile în trimestrul IV al anului 2011

Marca sa comercială Unité s-a evidenţiat pe parcursul acestei perioade la toate capitolele activităţii, inclusiv după evoluţia numărului de utilizatori 3G, cota de piaţă şi cifra de afaceri, înregistrând rezultate financiare solide şi o performanţă operaţională remarcabilă la serviciile de telefonie mobilă.

Potrivit raportului ANRCETI, numărul abonaţilor Unité s-a majorat cu 62,5 mii, ceea ce reprezintă o creştere cu 33%, în timp ce rata de penetrare a acestor servicii s-a ridicat cu 8,7%, faţă de trimestrul III al anului precedent.

Dinamica pozitivă a numărului de abonaţi Unité a determinat o sporire cu 14% a cifrei de afaceri a companiei Moldtelecom pe segmentul de telefonie mobilă.

Urmare a acestei evoluţii, brandul Unité a înregistrat o creştere consecventă a cotei de piaţă, cu 0,57 p.p. în funcţie de cifra de afaceri şi de 1,3 p.p. după numărul de utilizatori, faţă de trimestrul III al anului 2011. Astfel, la finele anului trecut, numărul abonaţilor Unité a atins un număr de circa 250 mii utilizatori.

E de notat că, în această perioadă serviciile Unité 3G cu abonamente dedicate pentru Internet au fost vedetele evoluţiei companiei, acestea înregistrând cea mai solidă creştere, în comparaţie cu operatorii concurenţi de pe piaţa telefoniei mobile, saltul Unité fiind de de 44%, ceea ce reprezintă o sporire cu 7,3 mii de utilizatori noi.

Datorita trendului ascendent pe acest segment, Unité s-a ridicat pe poziţia a doua pe piaţa serviciilor de Internet mobil, demonstrând cel mai spectaculos grad de creştere pe parcursul anului 2011.

Aceste rezultate creează o platformă solidă pentru dezvoltarea ulterioară a Operatorului naţional Moldtelecom, care într-un context economic dificil înregistrează succese prin creşteri stabile, datorită iniţiativelor strategice reuşite, precum lansarea de oferte unice şi irezistibile la Internetul mobil, orientate pe facilităţi la conectare şi cele mai avantajoase oferte la telefonia mobilă.

Moldtelecom intenţionează să fie şi în continuare alegerea perfectă a clienţilor săi, oferind servicii performante la cele mai bune costuri, cultivând, astfel o relaţie plină de încredere cu abonaţii companiei.

Serviciul de presă al S.A.”Moldtelecom”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *