IT&C

Unité înregistrează constant creşteri la principalii indici de activitate

Conform raportului Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), în primul trimestru al anului 2012, Unité este singurul operator de telefonie mobilă care şi-a majorat cota de piaţă şi a sporit considerabil numărul său de abonaţi.

În această perioadă, Unité a marcat o majorare cu 52,8 mii utilizatori noi, ceea ce reprezintă un spor de 23% faţă de trimestrul IV a anului trecut.

Evoluţia dinamică a noilor abonaţi a impulsionat direct creşterea vânzărilor serviciilor Unité, volumul cărora au sporit cu 23,3%.

Astfel, pe parcursul trimestrului I al anului 2012, cota de piaţă a operatorului naţional Unité, în funcţie de numărul de utilizatori, a atins 7,4% în creştere cu 1,3%, faţă de trimestrul IV al anului 2011, iar cota de piaţă în funcţie de cifra de afaceri a ajuns la 14,44%, cu o dinamică pozitivă de 0,5%, comparativ cu trimestrul precedent.

De asemenea, brandul Unité şi-a menţinut cea mai bună dinamică la conectarea utilizatorilor Internet 3G, în condiţiile unei creşteri cu 12% pe acest segment, devansându-i pe concurenţii săi.

„Suntem deosebit de încântaţi de realizările obţinute în ultima perioadă. Operatorul nostru Unité continuă să înregistreze cote din ce în ce mai înalte, în pofida unei competiţii acerbe. Această performanţă este susţinută de angajaţii noştri, care înregistrează recorduri absolute la conectarea abonaţilor noi Unité, ajungând să semneze peste 900 de contracte, într-o singură zi”, a remarcat Vitalie Iurcu, Director General Moldtelecom. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *