Film

Unul din cei mai celebri actori francezi renunță la actorie

Într-un interviu acordat revistei Le Journal du Dimanche, Gérard Depardieu a declarat că își va dedica timpul mai mult călătoriilor, decât meseriei de actor. 

„Înainte îmi plăcea să ies pe scenă, dar m-am plictisti deja. Nu mă mai regăsesc în meseria de actor. Am o situația privilegiată, acum nu mai trebuie să-mi câștig existența. Am lucrat destul de mult în tinerețe. Acum am libertarea să fac ce vreau, unde vreau și când vreau. Mi-aș dori să călătoresc, să întâlnesc oameni noi și să descopăr culturile țărilor prin care am ocazia să trec”, a declarat actorul. 

Gérard Depardieu se consideră un cetățean al lumii. El a renunțat la cetățenia franceză, după ce guvernul Franței a anunțat că va impune un impozit de 75% pe venit tuturor milionarilor. Drept urmare, actorul s-a stabilit în Belgia, declarând că va veni în Franța doar în calitate de oaspete. În 2013, Gérard Depardieu a primit cetățenie rusă. „Petrec o bună parte a timpului în Ucraina, Rusia și Azerbaidjan. Acum mă găsiți în Italia unde am niște afaceri. Am fost întotdeauna un vagabond, o pisică pe alee. Nu am bagaj, nici dulap. Mi-au rămas niște picturi, dar le voi vinde în curând, ca să mă simt mai liber”, a spus actorul. 

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *