Internațional

Unul dintre candidații la președinția Braziliei a murit după ce avionul în care se afla s-a prăbușit (VIDEO)

Avionul de tipul Cessna 560XL decolase de la Rio de Janeiro. Potrivit armatei, aparatul a ratat aterizarea pe aeroportul din localitatea Santos, iar după ce a luat din nou altitudine turnul de control a pierdut contactul cu echipajul, ulterior avionul prăbușindu-se într-o zonă rezidențială a acestui oraș.

Candidatul socialist era însoțit de membri ai staff-ului său electoral, însă niciuna dintre cele șapte persoane din avion nu a supraviețuit. Alte cel puțin zece persoane aflate la sol au fost rănite.

 

În vârstă de 49 de ani, Eduardo Campos era pe poziția a treia în sondajele efectuate în perspectiva scrutinului ce se va desfășura pe 5 octombrie. În 2004-2005 a fost ministru al științei și tehnologiei, ulterior devenind deputat, iar din anul 2007 a fost guvernator al statului Pernambuco, poziție din care a demisionat în luna aprilie pentru a candida la președinție.

În urma decesului contracandidatului ei în alegeri, președinta Dilma Rousseff a anunțat că-și suspendă timp de trei zile activitățile electorale.

sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *