CSI / Rusia

Unul dintre cei mai bogați deputați ruși a murit în India: S-ar fi sinucis pentru că era deprimat de moartea prietenului său

Pavel Antov, președintele comisiei de politică agrară din cadrul Adunării legislative a regiunii Vladimir, a murit în India la vârsta de 65 de ani. Un canal de televiziune indian a raportat moartea unui turist rus pe nume Pavel Antov în districtul Rayagada din statul Odisha la 25 decembrie, precizând că, cu două zile mai devreme, însoțitorul său de călătorie, pe care canalul l-a numit Vladimir Bidenov, a fost găsit mort în camera sa din hotelul în care erau cazați. Potrivit canalului, cei doi făceau parte dintr-un grup de patru turiști ruși care se cazaseră la hotel împreună cu ghidul lor pe 21 decembrie, scrie Rbc.ru.  

Astfel, poliția a sugerat că Pavel Antonov s-a sinucis pentru că era deprimat din cauza morții unui prieten, dar ancheta va lua în considerare și alte opțiuni.

Presa din Vladimir precizează că însoțitorul lui Antov, care a murit, era probabil un om de afaceri de 61 de ani din Yoshkar-Ola, Vladimir Bidenov.

Consulul general al Rusiei la Calcutta, Alexei Idamkin, a declarat pentru că poliția din statul indian Odisha și Consulatul General nu au văzut nimic suspect în moartea celor doi ruși. Potrivit acestuia, poliția a finalizat investigația primului decedat, iar corpul acestuia a fost incinerat. Diplomatul nu a precizat cauza decesului.

În anii 2000, Pavel Antov a fondat grupul de companii Vladimir Standard, un important producător de carne și mezeluri. El deține 5% din capitalul social al Vladimir Standard. În 2019, Antov a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai bogați deputați și funcționari publici (revista a estimat averea sa la 9,9 miliarde de ruble), iar un an mai târziu s-a clasat pe locul 26 într-un clasament similar.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *