Eveniment

(UPDATE) Un autocar de pe ruta Moscova-Cahul s-a răsturnat. Consulatului RM la Odesa a deschis „linia fierbinte”

Reprezentanţii Ambasadei Republicii Moldova la Kiev şi Consulatului Republicii Moldova la Odesa sunt în contact permanent cu autorităţile din regiune pentru elucidarea situaţiei şi acordarea asistenţei consulare necesare, precum şi cu familiile pasagerilor.

În cadrul Consulatului Republicii Moldova la Odesa a fost deschisă „linia fierbinte” +380668711715 (mobil), la care pot apela rudele celor care au avut de suferit în accidentul menţionat.

Azi noaptea, pe șoseaua Odesa-Kiev, între localitățile Jovteni și Starîie Maiaki, raionul Șiriaevsk, a avut loc un accident grav, în urma căruia trei persoane au murit și șase au fost rănite, scrie presa ucraineană.

S-au ciocnit șase mijloace de transport. Șoferul autocarului cu numere de înmatriculare moldovenești Setra care circula pe ruta Moscova-Cahul a pierdut controlul din cauza poleiului și s-a tamponat în două camioane. Din cauza impactului, autocarul s-a răsturnat, și a provocat un alt accident cu al treilea camion, de care s-au ciocnit ulterior două autoturisme Chevrolet și Mercedes.

În autocar se aflau 37 de pasageri. Trei pasageri au murit, alte șase au fost spitalizate în spitalul raional din Șiriaevskii. Printre cei răniți se află și șoferul autocarului. 

Toate trei persoane care au decedat sunt cetățeni moldoveni, transmite deschide.md. Este vorba despre trei bărbați, susține Liliana Pușcașu, ofițer de presă al Serviciului Protecție Civilă și Situații Excepționale.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *