Social

USAID Moldova are un nou șef. Cine este Jeff Bryan

Misiunea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în Republica Moldova are un nou șef. Este vorba despre Jeff Bryan, care anterior a deținut funcția de ofițer de Dezvoltare Generală în cadrul USAID Moldova. Informațiile au fost confirmate, marți, 15 august, de reprezentanții misiunii USAID în țara noastră, scrie Newsmaker.

„Astăzi, îi spunem bun venit noului Șef al Misiunii USAID în Moldova, Jeff Bryan. Domnul Bryan s-a alăturat echipei din Moldova și este entuziasmat să revină în țară pentru a conduce programele de dezvoltare în domeniul creșterii economice, dezvoltării democratice și consolidării sociale”, au comunicat reprezentanții Agenției.

Înainte de a accepta această poziție, Jeff Bryan s-a aflat la Washington, DC, unde a condus furnizarea asistenței umanitare oferite de către USAID țărilor din Africa.

În perioada 2018-2020, domnul Bryan a fost Șef al Misiunii USAID Guinea și Sierra Leone, iar în perioada 2014-2018, a gestionat programele USAID din Cote d’Ivoire.

În perioada 2010-2014, Jeff Bryan a deținut funcția de Ofițer Dezvoltare Generală în cadrul USAID Moldova.

Jeff Bryan deține studii în domeniul urbanism și dezvoltare regională cu specializare în gestionarea situațiilor excepționale și în domeniul elaborării strategiilor naționale de securitate. Noul șef al USAID Moldova vorbește fluent limba franceză și limba română la nivel conversațional.

(FOTO) USAID Moldova are un nou șef. Cine este Jeff Bryan

(FOTO) USAID Moldova are un nou șef. Cine este Jeff Bryan

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *