Sport

Usain Bolt, Stephen Curry și Katie Ledecky, printre cele mai influente personalități din lume

Pilotul englez Lewis Hamilton, campionul mondial en titre din Formula 1, figurează la rândul său pe această listă cu personalități din toate domeniile, alături de jucătoarea indiană de tenis Sania Mirza, sursă de inspirație pentru o întreagă țară, conform publicației din Statele Unite.

În vârstă de numai 19 ani, înotătoarea americană Katie Ledecky are deja în palmares patru titluri de campioană olimpică și deține, de asemenea, trei recorduri mondiale, la 400 m, 800 m și 1.500 m liber. Ea a fost medaliată cu aur la Campionatele Mondiale 2015 de la Kazan (Rusia) la 200 m, 400 m, 800 m și 1.500 m liber, o performanță incredibilă, apreciată de Time.

Omul cel mai rapid al planetei, Usain Bolt, este considerat o "forță unificatoare" în Jamaica, în opinia cântărețului Ziggy Marley, fiul legendarului Bob Marley, care îi face caracterizarea sprinterului în paginile revistei newyorkeze, în timp ce balerina afro-americană Misty Copeland își exprimă la rândul ei admirația pentru jocul spectaculos și elegant al lui Stephen Curry, coordonatorul campioanei NBA, Golden State Warriors.

Pe listă este prezentă și Ronda Rousey, vedeta absolută a controversatului Ultimate Fighting Championship (UFC), alături de fostul campion olimpic la decatlon (1976) Bruce Jenner, devenit între timp Caitlyn Jenner, în urma unei operații de schimbare de sex. 

Sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *