Politică

Usatîi: Actuala coaliție e ca mariajul dintre girafă și antilopă

El l-a citat pe renumitul interpret rus Vladimir Vîsoțki, comparând actuala coaliție cu mariajul dintre două mamifere diferite. „Au început cu stângul și continuă cu stângul. Ceea ce se întâmplă în această coaliție este, cum spunea Vîsoțki, mariajul dintre girafă și antilopă. Iar Dodon face ce vrea el. Își întărește pozițiile”, a declarat Renato Usatîi.

În acest context, Renato Usatîi a criticat faptul că actuala guvernare nu a făcut nimic pentru a elimina schemele frauduloase la importul energiei electrice, dar a majorat tariful.

Usatîi s-a referit și la recenta tranzacție legată de compania care deține Aeroportul Internațional Chișinău. Potrivit liderului Partidului Nostru, autoritățile puteau foarte ușor pur și simplu să rezilieze contractul de concesiune, mai ales dacă se demonstrează că la modernizarea Aeroportului au fost folosiți bani din miliardul furat din sistemul bancar.

„Pentru faptul că a declarat că Moldova este stat capturat, actuala guvernare era obligată să anuleze contractul de concesiune. Pretențiile față de actuala guvernare țin de faptul că nu a făcut nimic pentru a anula contractul”, a declarat Renato Usatîi.

Amintim că după ce a revenit în Republica Moldova, în urma exilului impus de regimul Plahotniuc, Renato Usatîi a anunțat că va susține actuala guvernare, cu condiția să lucreze în interesele cetățenilor și să nu preia schemele corupte ale fostei guvernări.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *