Politică

Usatîi declară că Filat este un CADAVRU politic

Renato Usatîi spune că se cunoaște cu majoritatea politicienilor de la Chișinău. Aceste a glumit pe seama lui Mihai Ghimpu, iar despre Vlad Filat spune că este un „cadavru politic”. În cazul lui Vlad Plahotniuc, Usatîi spune că a auzit din Rusia că omul de afaceri ar fi unul „care se ține de cuvânt”.

Usatîi susține că nu a sponsorizat vreun politician sau vreun partid politic, dar recunoaște că o parte din acțiunile de caritate le-a făcut prin intermediul unor persoane bine cunoscute care l-ar fi tras pe sfoară, iar banii nu ar fi ajuns la persoanele cărora le-au fost destinați. „Le-am spus celor necinstiți să găsească soluția și să facă în așa fel ca banii să ajungă la oameni. Tot ce nu a ajuns. Dacă nu se va întâmpla asta, le-am spus că o să-i doară capul”, a adăugat acesta. Interviul integral poate fi vizualizat în format video pe site-ul unimedia.md

Reamintim că Rento Usatîi este un om de afaceri din R. Moldova care a apărut în spațiul public după scandalul de la UniversalBank din 2011 și relațiile încurcate ale acestuia cu Gherman Gorbunțov. Timpul a publicat atunci o înregistrare video în care apare R. Usatîi și Gorbunțov.

Referințe: Cine face legea în Moldova? Rinat Usatîi i-a propus lui Gherman Gorbunţov să-i „claseze” dosarele penale

Sursa: unimedia.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *