Actualitate

Usatîi reacționează după ce protestatarii din PMAN i-au cerut să nu vină în piață: ”IDIOȚI”

„Idioți. Patrioți din buzunar oligarhic mai comenteaza… Voi organiza un protest separat”, a comentat Renato Usatîi.

Potrivit Adevărului, unul din liderii Platformei Demnitate şi Adevăr, Vasile Năstase, susţine că nu este nevoie în Piaţă de Igor Dodon şi Renato Usatîi. „Dacă Dodon, Usatîi vor să se alăture Platformei DA, asta înseamnă că i-a pus la cale Plahotniuc, care este agentul Moscovei…Noi nu avem nevoie de Petrenci, Dodoni, Usatîi. Să-şi facă ei protestele lor acolo unde doresc”, spune Vasile Năstase.

Nici oamenii care participă la protest nu manifestă înţelegere faţă de planurile anunţate de Usatîi şi socialişti. Veaceslav, în vârstă de 34 de ani, s-a arătat indignat când a auzit ce au de gând să facă cei doi politicieni.

„Să stea acasă Dodon. Şi Usatîi tot să stea acasă. C-o să mănânce bătaie. Oamenii simpli lasă-i să vină, nu contează din ce partid fac parte. Usatîi o să mănânce bătaie pentru că în primul rând e hoţ, iar Dodon nu e mai departe. Ei nu sunt unionişti. Unicul lucru pe care îl aştept aici este să-i văd la puşcărie pe hoţi. Ne-au furat trecutul, prezentul şi din viitor o bucăţică bună”, spune Veaceslav în articolul aceleași surse.

sursa: unimedia.info/adevarul

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *