Frumusețe

(UTIL) Manichiura perfecta: Cum să repari o unghie ruptă cu un pliculeț de ceai / VIDEO

O alimentaţie defectuoasă sau stresul pot duce deseori la unghii rupte de la jumătate. Ceea ce îţi va da mari bătăi de cap la capitolul manichiură (pentru că trebuie să tăi unghia şi, odată cu ea, şi pe suratele ei întregi), dar şi la capitolul confort (colţurile se vor agaţă în diverse materiale etc.).

Din fericire, am descoperit pe YouTube un tutorial video creat de bloggeriţa de beauty Julia Graf, în care această ne arată cum poţi obţine o manichiură perfectă şi cum poţi repara o unghie ruptă folosind un pliculeţ de ceai.

Bloggeriţa ne sfătuieşte să aplicăm un strat de lipici pentru unghii pe unghia ruptă şi apoi să decupăm o bucăţică dintr-un pliculeţ de ceai, de dimensiunea unei unghii, şi să-l aplicăm pe unghie. Vom ţine apoi deasupra unghiei o bucată de celofan şi vom presă, pentru că hârtia de ceai să se lipească de unghie.

La final mai punem încă un strat de lipici şi îl lăsăm să se usuce. După ce se usucă, pilim unghia ruptă cu grijă şi dăm apoi toate unghiile cu un strat de lac protector şi apoi cu unul de ojă colorată. Rezultatul va fi o manichiură perfectă, care nu lasă nicio clipă de bănuit că una dintre unghii ar fi ruptă.

Urmăriţi-o pe Julia mai jos cum explică toţi paşii şi spuneţi-ne în secţiunea de comentarii ce părere aveţi despre acest truc!

sursa: perfecte.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *