Tendințe

Utilizează inteligent spațiul de sub scări

Indiferent de cât de înalt sau încăpător este spațiul de sub scări, cu siguranță îl vei găsi util pentru depozitarea lucrurilor sau, de ce nu?, pentru amenajarea unui alt spațiu, fie el de relaxare sau de lucru.

În funcție de zona unde este amplasată scara (parter-etaj, etaj-mansardă), există nenumărate variante de valorificare a acestui spațiu. De exemplu, la parter ai putea „închide” suprafața de sub scări cu o ușiță, în spatele căreia să depozitezi cutiile cu pantofi, umbrelele etc. În felul acesta, ele nu vor fi la vedere. Dacă îți dorești organizarea unor lucruri mai mărunte, cum ar fi mănușile, cheile și alte obiecte personale, câteva sertare ar fi de ajuns.

Pentru un design elaborat și un hol aerisit, spațiul de sub scări poate fi suficient de mare pentru amplasarea unei console, măsuțe, unei bănci sau a unui cuier care, în altă situație, ar fi ocupat din suprafața locuibilă a casei.

În cazul în care scările fac legătura între un etaj și mansardă, spațiul de sub ele devine un adevarat „colț” de relaxare, un spațiu intim. Un fotoliu confortabil și o minibibliotecă sunt suficiente pentru câteva momente de liniște și meditație, în compania cărții preferate.

Silvia Ursu

Timpul Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *