Internațional

Utrecht – Steaua: meciul ultimei speranţe (avancronica partidei)

Este o partidă extrem de importantă pentru discipolii lui Marius Lăcătuş, fapt confirmat de antrenor înaintea deplasării: "Dacă învingem, atunci vom continua să trăim în această grupă şi chiar vom avea şanse importante de calificare. Dacă însă pierdem, atunci şansele vor fi aproape nule pentru că Utrecht s-ar duce la 4 puncte de noi".

Organizatorii olandezi de la Utrecht au anunţat că meciul din această seară se va disputa cu casa închisă, în tribune urmând să se afle 25.000 de spectatori.

FC Utrecht a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei De Graafschap, în etapa a 9-a a campionatului Olandei. Golurile echipei FC Utrecht au fost marcate de Wuytens şi Mulenga. Ex-stelistul Mihai Neşu care în meciul din Europa League va juca împotriva fostei sale echipe, a primit un cartonaş galben.

Steaua a plecat ieri în Olanda, şi s-a cazat la hotelul Houten, din Utrecht.

Antrenorul Marius Lăcătuş crede că partida cu Utrecht e ultima şansă a Stelei de a mai spera la primăvara europeană în actualul sezon: "Este extrem de important acest meci cu Utrecht, la fel ca şi cel retur, de peste două săptămâni. Nu am de gând să menajez pe cineva, gândindu-mă la meciul următor de campionat, din simplul motiv că văd în acest joc ultima şansă a noastră în această grupă de Europa League".

În olanda, Steaua ar putea alinia următorul 11 de bază: Tătăruşanu – Eder Bonfim, Gardoş, Geraldo Alves, Latovlevici – Ricardo, Angelov – Nicoliţă, Surdu, Cr.Tănase – B.Stancu; Antrenor: Marius Lăcătuş; Accidentat: Apostol; Incert: Emeghara.

Atacantul grec al echipei Steaua, Pantelis Kapetanos, a primit o suspendare de patru etape din partea Comisiei de Disciplină a UEFA după cartonaşul roşu primit în partida cu Napoli. Astfel, Kapetanos nu va mai putea evolua în ultimele patru meciuri ale Stelei din grupa K a Europa League.

Meciul Steaua – Utrecht se va disputa începând cu orele 22.00, pe stadionul “Galdenwaard” din Utrecht şi va fi arbitrat de Said Enjimi (Franţa). Postul de televiziune PRO TV va transmite meciul în direct.

Într-o altă partidă a Grupei K, Liverpool va juca cu Napoli.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *