Social

Uzina Metalurgică din Rîbnița primește autorizație de Mediu încă pentru o lună

Uzina Metalurgică din Rîbnița primește autorizație de Mediu încă pentru o lună. Decizia este stipulată de către Comisia Situații Excepționale (CSE), scrie Realitatea.md.

Conform documentului, actul permisiv privind emisia poluanților va fi emis timp de o zi lucrătoare, de către Agenția de Mediu. Acesta rămâne valabil cel puțin până pe 28 februarie.

De asemenea, uzinei i se va elibera și autorizația pentru gestionarea deșeurilor. Documentul, la fel la și actul permisiv referitor la poluanți, va fi valabil până pe 28 februarie.

Anterior, presa scria că inspectorii de mediu constată nereguli la uzină. Chiar și așa, prin derogare de la legislație, întreprinderea a primit de mai multe ori, de la autoritățile constituționale, autorizațiile de mediu valabile perioade scurte de timp.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. „Bravo” uăi molotovî uăi!!! Business as usual, ce mizda păsii, ne împiedicăm noi de niște legi (ale UE la care am achiesat) făcuti di fraierii ăia di europeni. Dovidim, a câta oară, cî molotoivanul îi cil mai diștept jițăl di pi pământ: șî cu plua-n cur șî cu suflitu-n rai!!! Uiti anumi așa sî produci integrarea, integrarea în csi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *