Social

Va ajunge după gratii? Tânărul care a tamponat mortal un băiețel la Botanica, trimis pe banca acuzațiilor

Tânărul în vârstă de 22 de ani, care a tamponat mortal un copil la Botanica, a fost trimis pe banca acuzaților. Conform Procuraturii, acesta este învinuit de încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport, fapt care a cauzat din imprudență decesul unei persoane.

Menționăm că accidentul s-a produs pe 23 decembrie, în jurul orei 18:50. Conducând un Lincoln, din direcția străzii Aeroportului spre str. Bacioii Noi, el ar fi ignorat mai multe reguli de circulație. „Deplasându-se cu o viteză de 85 km/h, pe marcajul trecerii pentru pietoni, cu partea din față a automobilului, a tamponat pietonul  minor, care traversa strada de la stânga spre dreapta, relativ deplasării mijlocului de transport. Drept rezultat, victima a decedat la spital”, anunță procurorii, potrivit Realitatea.md.

Învinuitul și-a recunoscut integral vinovăția în comiterea infracțiunii imputate. Pe 13 ianuarie 2023, în privința lui a fost aplicată măsura preventivă de obligare de a nu părăsi țara pe un termen de 60 de zile.

Anterior, mama copilului declara că bărbatul ar putea scăpa de pușcărie. Ea cerea investigarea corectă a cazului și afirma că, deoarece își recunoaște vina, a staționat și nu era în stare de ebrietate, individul ar putea fi eliberat

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *