Ucraina

Vă vine să credeți? Au fost numite motivele prăbușirii elicopterului în care se afla conducerea Ministerului de Interne a Ucrainei

Cauza prăbușirii elicopterului cu funcționari de rang înalt din cadrul Ministerului Afacerilor Interne de la Kiev ar fi fost o eroare a piloților. Conform surselor publicației strana.ua, acestea sunt datele preliminare ale investigațiilor catastrofei de la Brovarî, potrivit Realitatea.md.

Jurnaliștii fac referire la oficiali din cadrul Ministerului de Interne de la Kiev. Aceștia le-au comunicat că pilotul elicopterului zbura prea jos, în condiții de vizibilitate limitată. În acea zi, era ceață densă, iar echipajul ar fi observat prea târziu clădirea înaltă.

Direcția ar fi fost aleasă din cauza temerilor că ar putea exista atacuri din Belarus. Catastrofa nu poate fi prevenit, dar pentru a nu se lovi de clădire, mijlocul de zbor a fost întors și s-ar fi prăbușit peste o clădire mai mică.

Anterior, presa de la Kiev publica declarațiile martorilor, care spunea că la mijlocul de zbor a făcut cercuri și ar fi fost direcționat special spre grădiniță, pentru a evita coliziunea cu edificiul de 10 etaje. În urma prăbușirii elicopterului, 14 persoane au decedat, inclusiv un copil. Mai mult de 20 de oameni, printre care 11 minori, au fost răniți.

Vă amintim că la miercuri, 18 ianuarie, întreaga conducere a Ministerului de Interne a Ucrainei, ministrul Denis Monastirski, adjunctul Yevhen Yenin și un secretar de stat, a murit în urma accidentului aviatic.

Elicopterul s-a prăbușit în Brovarî în apropiere de o grădiniță și o clădire rezidențială, potrivit guvernatorului regiunii Kiev, Oleksi Kuleba.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. sasializmul, comunismul Porcului dodon
    cu Haita vorosordodonpahanchicu și sioban,
    au furat si datorii de miliarde la gazprom !!!!!
    Cate case si unde a construit Porcodon ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *