Actualitate

Valeriu Munteanu: E greu să fii proroc în țara ta – cazul lui George Simion

Unionistul, deputatul în Parlamentul României, președintele AUR și lider al opoziției de la București, George Simion, venit în delegație oficială în Republica Moldova a fost oprit pe Aeroportul Internațional Chișinău, interzicându-i-se intrarea în Republica Moldova.

Interdicția absurdă (ultima) se trage încă din anul 2018, pusă de regimul binomului cleptocrat Plahotniuc-Dodon, dar din câte vedem este asumată plenar și de actuala guvernare, ori zecile de demersuri administrative și în justiție (mai ales) din ultimul an nu au reușit să anuleze interdicția impusă de Plahotniuc pe motiv că, chipurile George Simion, acționând în favoarea și în interesul statului român, contribuie (prin activitatea unionistă) la dispariția statului Republica Moldova, întru Unirea cu România.

Sângele apă nu se face, ori Unirea Basarabiei cu România nu o poate opri nici o interdicție administrativă.

Guvernarea de la Chișinău a picat azi un mare test, cel al înțelegerii cum funcționează cu adevărat statul român, al cărui cetățeni sunt mai marii (de azi) ai acestei Republici. O să înțeleagă în mod sigur, dar atunci va fi târziu și în reverberații febrile din categoria “mintea cea de pe urmă a moldoveanului”.

Iartă-ne frate George, iertați-ne frați români de dincolo de Prut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Salutări de bine, dar de când e Georgică liderul opoziției de la București? S-a înscăunat el singur sau cum??? Deocamdată USR e cel mai mare partid de opoziție în RO.
    Fără legătură cu dl. Simion, dar de regulă numai romii se autointitulează regi, împărați, ș.a.m.d.

    1. Lau., lau , lau si hau, hau , hau … DA! Liderul opozitiei din PARLAMENTUL ROMANIEI este GEORGE SIMION cu Partidul AUR ! Restul … sau resturi din USR, PNL (varianta ORBAN LUDOVIC ) etc sunt cu usoare urme de opozitie !Citesti si apleci urechea doar la presa maistream de la BUCALE , iubite fiu de român . Si NU, AUR nu este un partid de extremă dreaptă in RO ! Poate pentru SHOR-ul din REPUBLICA MOLOTOVA !! Si cum in RO asa ceva nu avem , trage concluziile de rigoare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *