Externe

Vameși îngroziți au descoperit capul tăiat al unui copil într-un colet care ar fi trebuit să fie expediat unei vedete – FOTO

Capul tăiat al unui băiețel a fost găsit într-o cutie în drum spre o celebritate, în cadrul unui control de rutină.

Cutia, trimisă din Argentina în SUA, a fost supusă unei scanări în timpul tranzitului, dar s-a descoperit că ea conținea ceea ce părea a fi oase în Monte Grande, Buenos Aires, Argentina.

Înăuntru se afla capul unui băiat despre care se credea că are între nouă și 12 ani și care era mort de suficient timp pentru ca rămășițele să înceapă să se mumifice, scrie dailystar.

Depășind temerile că ar fi putut avea loc un trafic de rămășițe, cutia a fost deschisă și descoperirea sumbră a fost confirmată.

Înăuntru, a fost găsită o mască de Spider-Man, dar nu era singură – capul a fost găsit înfășurat frumos într-un tifon în interiorul cutiei.

Se pare că în cutie se afla adresa unei celebrități americane cunoscute pentru participarea la reality show-uri.

Se presupune că expeditorul cutiei a folosit o identitate falsă

Autoritățile argentiniene cercetează acum dacă femeia a cerut trimiterea cutiei sau dacă aceasta a fost expediată fără știrea ei.

Potrivit autorităților, se crede că capul ar fi fost trimis în Brooklyn, New York, iar rapoartele locale susțin că pachetul a fost etichetat ca fiind un “ornament artizanal Spiderman”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *