Ultima oră

Vântul puternic face RAVAGII prin țară

Parţial au rămas fără lumină mai multe localităţi din raioanele Anenii Noi, Căuşeni, Basarabeasca şi Cahul. În aceste localităţi deja lucrează echipele specializate de la Gas Natural Fenosa.

În satul Tartaul, raionul Cantemir, au fost deteriorate foile de ardezie de pe acoperişul muzeului satului. În aceeaşi localitate a avut de suferit şi acoperişul grădiniţei. În localitatea Romanovca din Leova a fost deteriorat acoperişul unui pavilion de pe teritoriul grădiniţei.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale atenţionează populaţia să respecte regulile de apărare împotriva incendiilor. În condiţii de vânt puternic, orice sursă de aprindere poate genera incendii. Persoanele sunt rugate să nu ardă resturile menajere şi vegetaţia uscată pentru a reduce riscul propagării unui incendiu. Recomandările pompierilor vin în contextul avertizării meteorologice lansate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, care prevede că pe 16 martie pe teritoriul ţării vântul va prezenta intensificări în rafale de până la 23 m/s.

IPN 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *