Horoscop

Vărsători, fiţi înţelegători

Va trebui să ai puţină răbdare. Spiritul tău de aventură va fi satisfăcut spre mijlocul săptămânii când vei descoperi lucruri noi. Nu-ţi stă în obicei să-i urmezi pe ceilalţi şi de fiecare dată încerci să vii cu idei noi şi interesante. Cineva care deţine puterea va încerca să te intimideze vineri sau sâmbătă.

TAUR
Vei fi mult mai sensibil la problemele legate de relaţiile sentimentale. Trebuie să te vindeci de gelozie şi comparaţii până când vei găsi pe cineva care să fie înţelegător. Contează pe şarmul tău şi pe talentul oratoric la mijlocul săptămânii.

GEMENI
Va fi o săptămână bună. Inteligenţa te va face să vezi realitatea altfel. Ideile se vor cristaliza atunci când vei fi cooperant şi amabil. Este posibil să te izbeşti de cineva rigid şi închistat în gândire. Nu te grăbi să judeci lucrurile până când nu ştii ce se ascunde dincolo de scenă.

RAC
Ar fi bine să urmezi sfaturile prietenilor, mai ales cele venite de la copii. Ieşi din starea de tensiune în care te găseşti, făcând ceva amuzant şi simţindu-te bine. O schimbare de dispoziţie te va împiedica să participi la un eveniment social. Ai grijă de tine şi fii atent să nu răneşti sentimentele cuiva.

LEU
Vei vedea felul în care eşti privit de ceilalţi. Vei fi în stare să reacţionezi şi să fii receptiv în ceea ce priveşte intenţiile pe care le au. Alegerea este a ta. Ceilalţi se vor simţi atraşi de personalitatea ta expansivă şi ardentă. Spre sfârşitul săptămânii vei încerca să intri în formă pentru vara care se apropie.

FECIOARĂ
Reprimarea este un lucru rău pentru sănătatea ta. Este mai bine să te exprimi chiar dacă nu ştii ce simţi. Cu cât trece timpul cu atât tu te simţi mai motivat, deşi anumite temeri te blochează încă. Propune-ţi să mergi într-un loc în care să te simţi în siguranţă.

BALANŢĂ
Poate că te vei gândi mai mult decât de obicei la oamenii din jurul tău şi la lucrurile pe care le deţii. Poate că este un semn că lucrurile nu merg tocmai bine în ceea ce te priveşte. Analizează-ţi visurile dacă vrei să ieşi din întuneric şi să devii generos.

SCORPION
Energia ta este la cote înalte la începutul săptămânii şi eşti pregătit să înfrunţi orice şi pe oricine. Ai creat un fel de cerc magnetic în jurul tău şi oamenii se simt atraşi de el. Îţi vei dori să schimbi cursul evenimentelor şi să încerci ceva nou. Fii cinstit cu tine însuti, fii precaut şi deschide ochii în faţa adevărului.

SĂGETĂTOR
Imaginaţia te va conduce, dar încearcă să revii la realitate. S-ar putea să te bazezi pe ceva care de fapt nu există. Contează pe ajutorul prietenilor care îţi vor oferi confortul afectiv după care tânjeşti. Starea ta sufleteasca se vă îmbunătăţi. Abţine-te să faci cumpărături la sfârşitul săptămânii.

CAPRICORN
Trebuie să fii organizat şi să priveşti lucrurile în mod obiectiv. Vei lua decizii cu uşurinţă şi vei primi recompensa pentru munca grea pe care ai depus-o. Nu renunţa le visele tale. Credinţa şi speranţa îţi vor fi de folos atunci când raţiunea nu te ajută.

VĂRSĂTOR
Un sentiment de nesiguranţă îţi va strica începutul de săptămână. Nu te compara cu ceilalţi şi fii înţelegător. Lucrează în colectiv şi fii deschis la întâlnirea cu oamenii noi. Comunicarea cu oamenii care au aceleaşi standarde va contribui la crearea unui sentiment de unitare şi îţi va da forţă.

PEŞTI
Stai departe de cei care bârfesc. Vei fi remarcat cu uşurinţă de cei care deţin puterea şi ştiu să fie convingători. Fii prudent atunci când închei afaceri sau semnezi documente. Lupta pentru putere va izbucni spre mijlocul săptămânii şi poate fi potolită doar printr-o atitudine autoritară. Fii deschis la sugestii.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *