Horoscop

Vărsătorii îşi vor schimba locul de muncă

În săptămâna asta trebuie să recunoşti că ai nevoie de ajutorul unui expert pentru ceea ce vrei. Fie că este vorba de o problemă sentimentală sau de una financiară caută pe cineva cu experienţă care să te asculte şi, mai ales, să te ajute. Te-ai putea simţi obligat să faci schimbări majore în modul în care îţi manevrezi finanţele.

TAUR
Eşti în vervă şi te simţi confuz. Te doboară rutina zilnică. Ai vrea să fii oriunde, numai acolo unde eşti, nu. Foloseşte-ţi în mod constructiv această energie pentru a-ţi atinge scopurile propuse. Dacă şeful ţi-a dat ţie şi echipei un nou proiect poate îţi vine o idee grozavă ca să-l realizezi.

GEMENI
Îi poţi molipsi pe ceilalţi de dorinţa ta de a aborda tot ce îţi iese în cale. Ia-ţi o mică pauză cu prietenii şi lasă-ţi energia să se refacă pentru sfârşitul săptămânii. Fii sigur că ai analizat toate consecinţele posibile şi toate angajamentele pe care ţi le asumi înainte de a semna contractele.

RAC
Trebuie să ai în vedere săptămâna asta problemele personale care te vor ţine prea ocupat ca să mai ai timp să te întrebi cum te simţi. Ţii totul în tine până când ajungi atât de stresat, încât sari la ceilalţi. Foloseşte acest avertisment pentru a te hotărî cum vrei să te privească ceilalţi. Te pot simţi nesigur în ceea ce priveşte banii sau amorul.

LEU
Săptămâna asta te interesează sentimentele, relaţiile cu ceilalţi şi felul în care te apropii de ei. Ar trebui să-ţi analizezi acţiunile. Sentimentele cuiva sunt încă rănite, aşa ca ar fi timpul să îndrepţi ceea ce ai greşit. Păstrează-ţi concepţia pozitivă şi abilitatea în relaţiile cu ceilalţi.

FECIOARĂ
Inspiraţia îţi oferă şansa încheierii unui proiect care a început cu ceva vreme în urmă. Nu te grăbi să strângi în urma ta. Lasă să fii apreciat pentru abilităţile şi talentele tale. Vei învăţa mai multe despre tine. Nu te grăbi să începi lucrul la următorul proiect.

BALANŢĂ
Balanţele îşi dau seama săptămâna asta că ar trebui să renunţe la unele obiceiuri. Poate fi vorba de dietă, de exemplu. Energiile din univers vor susţine toate schimbările pe care vrei să le faci. Cere-le şi celorlalţi să te susţină. Ca să obţii succese trebuie să faci schimbările pas cu pas.

SCORPION
Ai nevoie mai mult decât oricând de un spaţiu doar al tău şi eşti nerăbdător să-l obţii. Ca apele care vin vijelioase la vale aşa îi vei surprinde şi tu pe ceilalţi prin schimbarea de atitudine. Asta îi va tine la distanţă un timp pe ceilalţi.

SĂGETĂTOR
Eşti preocupat de ceea ce primeşti de la prietenii tăi şi mai ales de ceea ce ai vrea să primeşti de la ei. Nu e momentul să îi schimbi poate doar să-ţi lărgeşti cercul de cunoştinţe şi prieteni care să-ţi înţeleagă direcţia nouă spre care te îndrepţi pentru că anul trecut ai făcut, multe schimbări.

CAPRICORN
Din păcate, vei realiza că nu poţi avea tot de ce ai nevoie. Relaţiile cu cei dragi au fost mai încordate în ultimul timp, mai ales pentru cei care au parteneri romantici. Ceri prea mult de la oameni şi chiar dacă nu-ţi place ceea ce auzi, învăţa măcar ceva din asta.

VĂRSĂTOR
Se preconizează schimbări la locul de muncă şi schimbări în relaţiile cu ceilalţi. Regulile pe care odată le-ai crezut bătute în cuie pot trece pe locul doi. Păstrează-ţi umorul în timp ce ceilalţi şi l-au pierdut pe al lor. Nu te speria dacă ceilalţi au părăsit proiectul la care lucraţi împreună, nu vei rămâne singur mult timp.

PEŞTI
Te aşteaptă un drum lung către casă. Analizează noile perspective şi vezi ce te pândeşte după colţ. Eşti bolnav de curiozitate şi rutina zilnică nu este de natură să-ţi satisfacă apetitul. Dacă ceilalţi nu-ţi împărtăşesc atitudinea, mergi de unul singur.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *