Timpul Liber

Vedete perfecte… cu defecte

Mulţi s-au întrebat de unde vin cicatricele pe care le are interpretul Seal pe faţă. Se pare că ele sunt o urmare a lupusului eritematos discoid, de care interpretul suferă de peste 20 de ani. Această boală rară face ca sistemul imunitar să o ia razna, atacând ţesuturile sănătoase ale corpului. Însă, boala nu l-a împiedicat pe Seal să ducă o viaţă normală şi să se căsătorească cu una dintre frumuseţile lumii, modelul Heidi Klum.

Actriţa Uma Thurman este posesoarea unor ochi bulbucaţi. Dar nu este singurul ei defect, care poate fi camuflat cu machiaj. Uma suferă şi de o boală mintală care o face să se preocupe în permanenţă şi excesiv de propriul corp.

Actriţa Mila Kunis din pelicula „Black Swan” are heterocromie – anomalie congenitală caracterizată prin colorarea diferită a irisurilor. În cazul Milei, unul este verde, iar celălalt căprui. Nu este singura vedetă de la Hollywood, pe listă mai figurând şi Demi Moore (un ochi căprui, celălalt verde), David Bowie (unul albastru, celălalt aproape negru, din cauza unei lovituri din copilărie), Jane Seymour (unul căprui, altul albastru) şi Kate Bosworth (un ochi căprui, celălalt albastru).


Mila Kunis

Super-modelul Karolina Kurkova, nelipsită de la prezentările celebrei Case Victoria’s Secret, nu are buric. Ea a rămas cu acest defect în urma unei operaţii făcute în copilărie. Din acest motiv, pentru pictoriale, Karolinei i se „aplică” buric cu ajutorul Photoshop-ului.

În tabloidele americane s-a scris despre Halle Berry că ar avea şase degete la un picior. Se pare că nu este singura cu această problemă: şi Kate Hudson are polidactilie – malformaţie congenitală caracterizată prin prezenţa unui număr mai mare de degete decât cel normal.

Barbara Streisand este una dintre cele mai cunoscute actriţe cu nasul mare, dar acest defect nu a împiedicat-o să ajungă una din cele mai apreciate actriţe şi cântăreţe ale tuturor timpurilor. Printre vedetele care au aceeaşi „problemă” şi nu au dorit să apeleze la chirurgie plastică se numără şi Sarah Michelle Gellar, Jennifer Aniston, Penelope Cruz şi Sarah Jessica Parker, care are o atitudine radiantă, ce „anulează” nasul proeminent. Cu un machiaj potrivit şi cu atitudine, un nas mare poate deveni chiar un atu.


Sarah Michelle Gellar

Silvia Ursu
(După presa internaţională)

Timpul. Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *