ActualitateExterne

Veste-șoc la Miami Open, unde se află și Halep

Presa din Belarus a anunțat luni noaptea că fostul jucător de hochei de la Pittsburgh Penguins, Konstantin Koltsov, partenerul jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka, a decedat la vârsta de 42 de ani. El se afla la Miami, alături de Sabalenka, la Miami Open. Unele surse susțin chiar că ar fi fost ucis.

Vestea a apărut luni seară în mass-media din Belarus. Potrivit publicației online Zerkalo, care susține că informația e confirmată din două surse apropiate familiei fostului internațional belarus, acesta ar fi fost ucis. Știrea decesului lui Koltsov a fost confirmată pe baza altor surse apropiate sportivului și de publicația bielorusă Nasha Niva.

Confirmare oficială

Decesul a fost confirmat oficial, luni dimineața, de către Federația de Hochei din Belarus și de către clubul său.

“Cu profundă tristețe vă informăm că antrenorul echipei Salavat Yulaev Konstantin Koltsov a decedat. A fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi, fani. Konstantin Evgenievici s-a înscris pentru totdeauna în istoria clubului nostru. Koltsov a câștigat Campionatul Rusiei și Cupa Gagarin ca parte a lui Salavat Yulaev, a făcut o treabă excelentă în staff-ul tehnic al echipei”, a precizat clubul într-un comunicat.

Cine a fost Koltsov

Koltsov a jucat 123 de meciuri pentru echipa națională a Belarusului, iar după retragerea din 2016 a devenit antrenor, actualmente secund al echipei ruse Salavat Yulaev. Conform Zerkalo, el urma să preia rolul de antrenor al lui Dinamo Minsk și al echipei naționale a Belarusului.

Koltsov a participat cu echipa națională la două ediții ale Jocurilor Olimpice și la nouă campionate mondiale.

Se presupune că Koltsov ar fi fost alături de Sabalenka, cea care se pregătește să ia startul la Miami Open, care va începe marți, pe 19 martie.

Fanii tenisului au remarcat că ea a fost scoasă din programul de antrenament și a nu a mai fost activă pe rețelele de socializare, cu postări de la Miami.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *