IstorieSocial

Vești bune! Republica Moldova iese din comunism: Lenin decapitat

Bustul fostului lider al revoluției bolșevice, Vladimir Lenin, din satul Brătușeni, raionul Edineț, a fost profanat.

Persoane necunoscute au distrus capul bustului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Decomunizarea trebuia sa fie constietizata de aitoritatile locale inca cu mult timp inainte, cu atat mai mult ca in localitatea respectiva ucrainenii sunt majoritari, manifestandu-si astfel solidaritatea cu tara lor de origine.
    Cu parere de rau, dar minoritatile nationale din aceasta tara, cu mici exceptii, sunt mancurtizate, tampite de propaganda dictatorului din est.

  2. Timpule, nu-l plange de mila ca va mai ramas inca unul pt cei nostalgici dupa acest infect,pe teritoriul Expozitiei din Chisinau sa fie PROFANAT

  3. Adevarul este altul. Anume ca aceste statui trebuiau inlaturate demult, anume de cand si tarile baltice le-au inlaturat. Dar moldovenii, curve cu doua fetze, le-au lasat, ca poate se intorc rusii inapoi. Moldovenii is curve, asta sunt !

    1. CORECT. Cum de ți-ai dat seama???
      Când ești (declarativ pro UE) dar tu de fapt vrei doar să ai banii și societatea civilizată ce este acolo fără ca să faci NIMIC ca să schimbi ceva, fără ca să scoți steaua roșie de la căciulă, bolșevismul din suflet și oribilitățile de monumente pobedist-bolșevice din peisajul public, cum te poți numi??? Cea mai corectă denumire nu poate fi decât curve pobedisto-bolșevice. Și e valabilă pentru toți trăitorii în RM în frunte cu „politicienii” aleși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *