Eveniment

Vezi ce te așteaptă la Underland Wine and Music Festival

La Festivalul UNDERLAND, fiecare cartier va fi unul muzical, în ton cu notele vinurilor. Pe cele trei scene, de la 10:00 la 22:00, vor evolua peste 30 de artiști și trupe muzicale din opt țări – Germania, Ungaria, Italia, Turcia, România, Ucraina, Rusia, Moldova.

Cartierul Vinului Alb: Pavel Vetrici (Nai), Ray Band, Nastea Band, The Twisters, Jisipu Lung, Toporkestra, Katana dj’s, Peter Skazkyv și Wonder City & Rodica Olișevschi.

Cartierul Vinului Roșu: Flash Blood, Hang Over Jam, Toporkestra, Karafizi, Art Labyrinth, Pata de Ceai, Bandaradan, Vincent Jules Band și Dj Codek.

Cartierul Vinului Spumant: Cantabile, Nikorasong, Jisipu Lung, Laura Bodorin, UniVox, Alina Os, Тимофей Винсковский, Mozaic Social Club și Dj Sly.

În paralel, vizitatorii vor avea acces liber la cele trei Școli de Vin cu degustări și somelieri, un iarmaroc cu obiecte de artizanat, ateliere și masterclass-uri cu meșteșugari de vază, excursii în muzeul subteran Cricova. Aceștia vor putea gusta din bucatele alese și din cele 25 de tipuri de izvar. În cadrul evenimentului vor fi animați de artiști stradali – jonglori, clovni, statui vii. Cei care vor alege să vină la Underland Wine and Music Festival vor putea încheia căsătorii instante la oficiul Sfântului Valentin, valabile pe durata evenimentului sau vor putea afla viitorul de la ghicitoarea orașului. De asemenea, oaspeții se vor putea plimba în parcul subteran cu pictori și caricaturiști care vor face câte un portret pentru fiecare sau pe aleea hedoniștilor renumiți și multe-multe altele!

 

Costul unui bilet la eveniment e de 250 de lei. Biletele pot fi procurate în magazinul Cricova, strada Șciusev 96/1 sau pe iticket.md


Сostul biletului de 250 de lei include:
– un pahar de izvar aromat la intrare;
– vizită la Muzeul orașului subteran Cricova cunoscut la nivel mondial pentru colecția sa legendară de vinuri;
– participarea la mai multe ateliere și masterclass-uri organizate de meșteșugari talentați;
– show spectaculos susținut de peste 80 de artiști stradali, interpreți și colective muzicale din opt țări ale lumii;
– accesul în cele trei cartiere tematice ale orașului Underland – Cartierul Vinului Alb, Roșu și Spumant și la cele trei școli de vin aflate pe teritoriul galeriilor subterane Cricova, cu degustații și sommelieri;
– multe poze și selfie-uri memorabile cu personajele orașului Underland.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *