Actualitate

Viața privată vs. viața publică a politicienilor

Cristina, 22 de ani, consultantă
Pe mine nu prea mă interesează viața privată a politicienilor. Totuși, mă întreb în cazul în care casele lor luxoase sunt făcute pe spinarea oamenilor simpli, eu ce să le fac? Eu nu le pot face nimic! Până la urmă, să nu ne mai fure atâta! Lasă să fure, dar să mai dea și la oameni!

Roman, 63 de ani, pensionar

Trebuie să știm totul, obligatoriu. Vrem să știm totul în detalii, pentru că ei nu au niciun drept să ascundă ceva. Ar fi bine ca cetățenii de rând să știe despre aleșii poporului de la A la Z. Înțelegeți? Acesta este destinul lor și ei trebuie să se împace cu faptul dat.

Natalia, 35 de ani, femeie de afaceri

În general nu mă interesează nimic despre ei. Este problema lor că merg în vacanțe exotice. Și eu merg în așa vacanțe. În general, nu privesc televizorul, pentru că nu-l am. Pe mine mă interesează mai mult viața mea personală, business-ul. Nu vreau să mă încarc de emoții negative din cele ce se întâmplă în țară.

Vadim, 29 de ani, lucrător în domeniul serviciilor publice

Trebuie, cu siguranță, să ne intereseze viața privată a politicienilor, pentru că un om public, care dirijează cu finanțele statului, care ia decizii pentru un întreg popor, trebuie să fie supus unui control din partea populației. Desigur, să fie în limitele bunului simț și în limitele respectării drepturilor, inclusiv consemnate în Convenția Europeană pentru Drepturile Omului.

Tatiana, 24 de ani, artist plastic

Nu mă interesează, pentru că eu am problemele mele și m-am săturat de situațiile acestea cu politicienii. Nu prea mă interesează politica. Ar trebui de fapt să ne intereseze ce case și mașini de milioane au, dar oamenii parcă își pierd și această curiozitate…

Andrei Florin, 26 de ani, om de afaceri
Viața privată a aleșilor poporului trebuie să ne intereseze, pentru că este foarte important să știm ceea ce fac ei în timpul liber. Sunt multe discuții despre cum fac ei anumite lucruri, pe care oamenii de rând nu le pot face. De aceea, suntem interesați de viața lor. Din păcate, ei cam fură și astfel nu sunt văzuți prea bine în ochii cetățenilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *