DIVERSE

Victorie previzibilă a discipolilor lui Dunga: Brazilia – Chile 3-0

Chilienii au jucat agresiv în prima parte a meciului, dar nu au pus în pericol real poarta lui Julio Cesar, brazilienii fiind cei care au creat faze notabile la poarta lui Bravo. Gilberto Silva a avut cea mai bună şansă (9) pentru Selecao, care a deschis scorul în minutul 34, în urma unui corner executat de Maicon, la care Juan a reluat balonul cu capul în plasă: 1-0. Brazilia a avut câteva minute de spectacol şi a marcat şi al doilea gol, prin Luis Fabiano, după un triunghi de pase la care au conlucrat Robinho şi Kaka: 2-0 (38).

După pauză, Robinho a ridicat scorul la unul de forfait, la capătul unei acţiuni individuale a lui Ramires: 3-0 (59). Tot Robinho ar fi putut marca în minutul 74, dar s-a opus portarul Bravo. Cele mai bune situaţii ale chilienilor au fost irosite de Suazo (75 şi 78) şi Beausejour (85).

Selecao nu a pierdut în faţa reprezentativei Chile în ultimii zece ani decât o singură dată, cu 0-3 în anul 2000, în preliminariile pentru CM 2002, a remizat alt meci şi a câştigat de nouă ori, cu un golaveraj de 29-3.

Sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *