ROMÂNIA

VIDEO – Cascada Niagara va fi iluminată în culorile drapelului românesc pe 1 Decembrie

Și reprezentanții emisiunii TV "Noi Românii", difuzată în Canada, a susținut demersul, informează accentmontreal.com, citat de Agerpres.

Tricolorul va fi proiectat pe apele cascadei marţi, între orele locale 21:45 şi 22:00, şi momentul poate fi urmărit online pe www.cliftonhill.com. Emisiunea TV Noi Românii este realizată de Raul Dudnic şi difuzată în toată Canada pe canalul OMNI .

Cascada Niagara este un ansamblu format din trei căderi de apă situate la graniţa dintre Canada şi SUA. Pe teritoriul american, în statul New York, se află American Falls şi Bridal Veil Falls, iar în Canada, în Ontario, se află Horseshoe Falls, cea mai mare şi mai spectaculoasă dintre cele trei.

 

Anul trecut, o româncă stabilită în Marea Britanie şi aflată în vacanţă în Canada, a primit acordul ca de Ziua României faimoasa cascadă să arboreze culorile tricolorului. În februarie 2017, în timpul masivelor proteste din România împotriva OUG 13, Niagara canadiană a fost iluminată în roşu, galben şi albastru în semn de solidaritate cu sutele de mii de români ieşiţi în stradă, aminteşte sursa citată. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *