MoldovaSpre UE

VIDEO. 3 martie – ZI ISTORICĂ pentru țara noastră! Se împlinește un an de când Republica Moldova a semnat cererea de aderare la UE

Vineri, 3 martie, se împlinește exact un an de când Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, împreună cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu, și cu fosta prim-ministră Natalia Gavrilița, au semnat cererea de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

La 17 iunie 2022, Comisia Europeană și-a emis avizul cu privire la cererea de aderare la UE, potrivit Realitatea.md.

Menționăm că la 23 iunie 2022, Consiliul European (CE) a acordat Republicii Moldova statutul de țară candidată. Consiliul European a invitat Comisia Europeană să transmită Consiliului un raport cu privire la îndeplinirea condițiilor prevăzute în avizul Comisiei privind cererea de aderare. Consiliul va decide cu privire la următoarele etape de îndată ce vor fi îndeplinite pe deplin toate aceste condiții.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

    1. Unirea cu România rezolvă automat integrarea in UE si NATO ! Eveniment inevitabil ! Pentru socialisti si comuniști avem in România școli de reeducare renumite : la Poarta Albă , Jilava ,Gherla ,etc Avem locuri suficiente și pentru găgăuzi și pt unele javre din Transnistria ! Sănătoși să fim !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *