Social

VIDEO. A doborât un indicator, apoi s-a dat în spectacol în fața oamenilor legii. Șoferul băut riscă dosar penal

Un șofer în vârstă de 52 de ani, a provocat un accident rutier, apoi s-a dat în spectacol în fața polițiștilor. Acesta riscă dosar penal.

Totul s-a produs în seara de 22 mai, în jurul orei 23.00, pe strada Calea Orheiului din cartierul Poșta Veche al capitalei.

Ulterior, imaginile de la fața locului au fost plasate pe rețele de către internauți.

În timp ce oamenii legii încercau să-l calmeze și să-i explice că dacă nu va trece testarea alcoolscopică riscă dosar penal, șoferul continua să se certe cu oamenii legii, și, paralel, să-și cheme amici în ajutor, scrie Echipa.md.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a confirmat producerea unui astfel de accident și a declarat că la volanul automobilului se afla un șofer de 52 de ani. Acesta ar fi pierdut controlul asupra volanului, s-a tamponat în bordură și a doborât un indicator rutier.

Din fericire, în urma impactului, nicio persoană nu a avut de suferit. Șoferul a refuzat să treacă etilotestul, gest pentru care riscă dosar penal. Tot el va fi tras la răspundere contravențională pentru provocarea accidentului rutier.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *