Social

VIDEO. A fost prezentat trailer-ul noului film „VARVARA”, realizat de creatorii celebrei producții „Carbon”

Echipa de producție a filmului „Carbon”au prezentat publicului trailer-ul noului proiect cinematografic „VARVARA”. Acesta a fost lansat oficial pe paginile de social media ale filmului, iar soundtrack-ul oficial al trailer-ului este renumita piesă a trupei Carlas Dreams „Ne bucurăm în ciuda lor”. Video-ul a fost distribuit și pe pagina oficială a trupei, fiind apreciat atât de publicul român cât și de spectatorii de acasă, care au lăsat o mulțime de reacții și comentarii, potrivit Goodnews.

Noul lungmetraj „VARVARA” în regia lui Anatol Durbală, relatează istoria lui Sașa, un instalator care își face meseria cinstit și refuză să trăiască după regulile unei societăți infectate de corupție. Nașterea prematură a fiicei care suferă de o anomalie de dezvoltare, îl provoacă să se confrunte cu dublele standarde ale unei lumi decăzute. „VARVARA” este un film despre cum este să fii o „cioară albă” într-o lume în care predomină conformismul și prețul pe care trebuie să-l plătești pentru a-ți păstra conștiința curată.

Evenimentele din film se centrează în jurul a trei personaje principale: instalatorul Sașa, soția acestuia și un preot, rolul căruia este interpretat de maestrul Igor Caras. Rolul instalatorului Sașa este jucat de fostul actor al teatrului „Eugen Ionesco” Tudor Țurcan, care anterior și-a demonstrat abilitățile în filme de lung și scurt metraj, precum „Paparuda” și „Les Oublies” în regia lui Mihai Țărnă. Într-un alt rol principal este și actrița teatrului „Satiricus I.L.Caragiale” Olga Anghelici, care joacă rolul Carolinei, soția instalatorului Sașa.

„VARVARA” este al cincilea film în care aceasta își manifestă abilitățile actoricești. Anterior, Olga Anghelici a jucat alături de renumiți actori precum Anatol Durbală, Mihaela Strâmbeanu, Igor Caras-Romanov, Ovidiu Niculescu în filmele „Crima Inocentă”, „Femeia cu cravată neagră” și „Practica”, în regia lui Igor Cobîleanschi.

Din distribuție fac parte peste 30 de actori, între care Constantin Haret, Sergiu Voloc, Onorina Tănăse, Alexandru Rusu și mulți alții. Filmările au avut loc în perioada 2021-2022 și au durat 42 de zile.

Filmul „VARVARA” va fi lansat în luna iunie, iar ziua și locația premierei naționale va fi anunțată pe pagina oficială a filmului. 

Pentru a afla mai multe detalii despre film accesați site-ul varvara.md

VARVARA este o producție YOUBESC CREATIVE INSTITUTE (Moldova), PASCARU PRODUCTION (Moldova), MAYA FILMS STUDIO (România), BADEAMIC (Moldova), YOUBESC AYA (România); cu suportul Centrului Național al Cinematografiei din Republica Moldova, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), UNDP Moldova, Delegația UNIUNII EUROPENE In Moldova, Crunchyroll, TVA Logistics Inc. (SUA), Hermes NVC corp. (SUA), PRofile Agency; Moldova-film, Centrul Rus de Cultură și Știință, Ambianța, Sala de aur, Rădăcini, KANTORA FILM PRODUCTION; ILLUSION PICTURES (Uzbekistan), Symbol Media.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *