Social

VIDEO. A furat un automobil, s-a izbit cu el într-un copac și l-a abandonat. Un bărbat din Chișinău, riscă să ajungă la închisoare pentru ”peripeția” sa

 Ar fi spart patru mașini, iar pe-a cincea a furat-o din parcare. Un chișinăuian în vârstă de 32 de ani a ajuns pe mâna poliției, suspectat că ar fi răpit un autoturism, parcat în sectorul Ciocana, apoi s-a izbit cu el într-un copac și l-a abandonat, transmite Echipa.md.

Potrivit oamenilor legii, acesta ar fi forțat una dintre portiere, a reușit să deschidă mașina, a pornit-o și s-a îndreptat cu ea spre sectorul Buiucani. Pe drum ar fi pierdut controlul asupra volanului și s-a tamponat cu autoturismul într-un copac, după care a abandonat vehiculul și s-a dus într-o direcție necunoscută. Mai mult, acesta este bănuit și în comiterea a patru furturi din automobile parcate, tot în sectorul Ciocana. Prejudiciul cauzat victimelor este de circa 10.800 de lei. După un șir de investigații, suspectul a fost identificat și reținut, iar la audieri el și-ar fi recunoscut vina.

În prezent, suspectul este reținut pentru 72 de ore, iar pentru faptele de care este bănuit, riscă amendă în mărime de până la 67 500 de lei, până la 240 ore de muncă neremunerată în folosul comunității au detenție de până la 4 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *