Social

VIDEO. A împușcat o persoană la Iași și a fugit în Moldova: Suspectul, reținut la Chișinău, unde se afla împreună cu prietena sa

Un tânăr în vârstă de 30 de ani din Iași, România, a fost reținut astăzi la Chișinău, unde se ascundea după ce a împușcat o persoană peste Prut.

Potrivit Poliției, pe numele bărbatului era emis, de pe 2 februarie, un mandat de căutare internațională, acesta fiind bănuit de tentativă de omor, transmite Ziarul Național.

Mai exact, acesta ar fi împuşcat, pe 1 februarie curent, o persoană aflată într-un autoturism, cu care era în conflict de mai mult.

Suspectul, folosind un „Audi A5”, a fugit de la faţa locului și a părăsit teritoriul României, intrând în Republica Moldova prin PCTF Sculeni.

Ulterior, bărbatul a fost reținut în mun. Chișinău împreună cu prietena sa.

Oamenii legii punctează că, în cadrul audierii, suspectul a spus unde a ascuns arma după comiterea infracțiunii, iar polițiștii români au reușit să o găsească.

Bărbatului urmează să-i fie aplicată procedura de extrădare în România.

Acțiunile de reținere au fost realizate datorită intervenției ofițerilor Direcției investigații criminalitate organizată a Inspectoratului Național de Investigații, cu suportul Direcției analitică a INI, în cooperare cu angajații Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. În toată această perioadă, polițiștii moldoveni au avut o colaborare continuă cu omologii români, fiind efectuat în permanență schimbul de informații în vederea localizării și reținerii suspectului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *