CSI / Rusia

VIDEO. ”A început faza a doua”. Rebelii anti-Putin au intrat din nou pe teritoriul Rusiei. ”Vom elibera de la Belgorod la Vladivostok”

Luptătorii „Corpului Voluntarilor Ruși” (RDK) au penetrat din nou granița dinspre Ucraina și luptă cu Forțele Armate ale Federației Ruse, au anunțat joi, 1 iunie, reprezentanții rebelilor.

”A început a doua fază promisă de comandantul RDK! Armata lui Putin lovește din nou, deși de data aceasta nu este vorba de orașe pașnice ucrainene, ci de sate rusești!” a spus în mesaj un voluntar.

Potrivit comandantului RDK, Denis Nikitin, luptătorii se află deja în apropierea orașului Șebekino din regiunea Belgorod din Rusia. Voluntarii nu pot asigura evacuarea civililor, întrucât armata regulată a Federației Ruse bombardează zonele populate.

Luptători ai ”Corpului Voluntarului Rus” luptă din nou pe teritoriul Federației Ruse. Foarte curând vor ocupa periferia orașului Șebekino. Din păcate, nu putem asigura evacuarea civililor din zonele de frontieră, deoarece armata rusă bombardează aceste zone și astfel îngreunând evacuarea, a spus Nikitin.

Potrivit mass-mediei ruse, voluntarii ar fi luptat cu polițiștii de frontieră și cu forțele armate ruse pe tancuri. Anterior, luptătorii Legiunii „Libertatea Rusiei” au raportat că această operațiune a fost începutul eliberării Rusiei.

”Graivoron este doar începutul. Ca urmare a lașității șacalilor militari ai lui Putin, am obținut o mulțime de trofee. Datorită acestui lucru, vom putea să ne înarmăm mai mult camarazii. Vom elibera toată Rusia – de la Belgorod la Vladivostok”, a spus unul dintre voluntari într-un mesaj video.

Vă reamintim că, în noaptea de 1 iunie, orașul Șebekino din regiunea Belgorod a Federației Ruse a fost bombardat mai bine de o oră. Potrivit guvernatorului regiunii Belgorod, Viacheslav Gladkov, două persoane au fost rănite în urma bombardamentelor, iar uneie i s-a amputat un membru.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *