Social

VIDEO. A urcat la volan, băut și fără permis. Un bărbat din Orhei a rămas fără automobil și riscă dosar penal

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, a urcat la volan în stare avansată de ebrietate. Ulterior, acesta a fost prins de polițiștii din Orhei.

Totul a avut loc în data de 14 martie, după ora 21.00. Un echipaj al poliției monitoriza situația în regiunea satului Seliște, iar la un moment dat au observat un automobile ce se deplasa haotic. Oamenii legii au stopat automobilul pentru verificări și au constatat că la volan se află un bărbat de 49 de ani, care nu deține permis de conducere. Plus la aceasta, el emana o halenă alcoolică greu de ignorat, așa că forțele de ordine au decis să îl supună unui alcooltest, transmite Echipa.md.

Ulterior, rezultatele au arătat o concentrație de alcool de 1.14 mg/l de alcool în aerul expirat. Prin urmare, la fața locului a fost solicitat un evacuator care a transportat mașina la o parcare specială. Acum bărbatul urmează a fi cercetat penal pentru că a urcat la volan în stare de ebrietate și fără permis de conducere.

În acest context, Poliția vine repetat cu un apel către cetățeni: Să nu urce sub niciun pretext la volan dacă au consumat alcool, deoarece asta poate duce la provocarea unor accidente rutiere cu consecințe grave, sau chiar fatale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *