Social

VIDEO. Accident grav în Capitală: Trei persoane dintr-un taxi au ajuns la spital

Trei femei au fost transportate la spital după ce taxiul în care se aflau ca pasagere a fost implicat într-un accident cu încă două automobile, în Capitală.

Menționăm că accidentul s-a produs în amiaza zilei de joi, 27 iulie, la intersecția dintre Bulevardul Dacia și strada Trandafirilor din sectorul Botanica. Imagini cu consecințele impactului au împânzit rețelele sociale, iar zeci de trecători au oprit din drum să vadă ce s-a întâmplat.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că la fața locului forțele de ordine au stabilit că în accident sunt implicate trei vehicule, o mașină de taxi, condusă de un șofer în vârstă de 33 de ani, și alte două automobile, unul condus de un bărbat de 33 de ani, iar al treilea – de o femeie în vârstă de 37 de ani.

Astfel, în urma impactului, 3 pasagere care se aflau în mașina de taxi au suferit mai multe traumatisme, fiind preluate de medicii de pe ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și care din șoferi se face vinovat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *