Actualitate

VIDEO. Accident grav la Tiraspol. Momentul în care o ambulanță este lovită și răsturnată

Marți, 11 octombrie, un grav accident s-a produs la Tiraspol, în jurul orei 16:40. Au fost implicate patru mașini, printre care și o ambulanță.

Astfel, potrivit șoferului ambulanței, în vârstă de 47 de ani, acesta se delasa cu semnalele speciale pornite, la un apel urgent, echipa fiind solicitată pentru un bărbat în stare inconștientă, trasnmite Publika.

În momentul în care ambulanța trecea printr-o intersecție, pe direcția de depsare a acesteia era semnalul roșu al semaforului. În același timp, din direcție laterală, la culoarea verde se deplasa un automobil. Șoferul de 19 ani, aflat la volanul mașinii, a declarat că nu a auzit sirena ambulanței.

A avut loc o coliziune. Prin inerție, ambulanța a fost proiectată într-un alt automobil, care se afla pe banda opusă. Ulterior, ambulanța s-a răsturnat și a accidentat încă o mașină, aflată în preajmă.

La fața locului imediat au intervenit serviciile specializate. Echipa de persoane care se afla în ambulanță a fost transporttă la spitalul din oraș. Medicul a diagnosticat o leziune cerebrală. Ceilalți angajați s-au ales cu leziuni ușoare. Nicio persoană nu a avut nevoie de spitalizare.

Din fericire, și alte persoane din celelalte mijloace de transport, nu au avut de suferit în urma impactului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *